Leuku LKV

Tietoa meistä

Yritys

Kiinteistötoimisto Seppo Leuku Oy on Tampereen talousalueella toimiva kiinteistönvälitystoimisto, joka välittää asunnot, kiinteistöt, vapaa-ajan kohteet sekä tontit.

Meillä on vuosien erikoisosaamista koko kiinteistönvälityksen kentästä, kuten asunto-osakkeiden, erilaisten kiinteistöjen, maa- ja metsätilojen sekä tonttien ja vapaa-ajan asuntojen välittämisestä. Lisäksi toimialaamme kuuluu uusien kaava-alueiden suunnittelu omistajien ja kuntien kanssa, uudiskohteiden markkinointi ja myynti, erilaiset kirjalliset arviolausunnot, asunto-osakkeiden ja liike-/toimistotilojen vuokraus sekä juridinen neuvonta.

Kiinteistönvälityksemme perustuu asiakaslähtöiseen palveluun sekä vuosien tuomaan ammattitaitoon. Vastaamme markkinoiden vaatimuksiin nopeasti ja palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti alusta loppuun asti. 

Hoidamme puolestasi luotettavasti kaikki asunto- ja kiinteistökauppoihin sekä vuokraukseen liittyvät järjestelyt kokonaisvaltaisesti. 

Olemme sitoutuneet noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laatimaa Hyvää Välitystapaa ja meillä on Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n (SKVL) myöntämä Laatuvälittäjä-sertifikaatti.

» Katso palveluhinnastomme ja palveluidemme kuvaukset

Pohditko asunnon myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti!